2008. április 28., hétfő

Mango Lassi ala Livkó

Isteni, nyári estek kíváló itala/vacsorája!! Egyszer csináltam nem kaukázusi kefírből, az eredmény borzalom volt, ráadásul nem gyakoroltam önkritikát és felszolgáltam kedves vendégeinknek, egyikőjük visszautasította :) Reichstag effekt :)



Hozzávalók:
mangólé (DMben is kapható)
kaukázusi kefír

Mangólé és kaukázusi kefír fele fele arányban mixel. Jégkockát hozzá!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Basikam, a Lassi alapja a JOGHURT! egyszer voltam Indiaban egy lassi-barban es miutan zoldre ittam magam a kokusztejes, mangos, dinnyes, papayas nedukbol volt kepem kerdezoskodni a receptura felol!

olyan a lassi kaukazusi kefirrel, mint a marhaporkolt szojaszeletekbol!

soesbors írta...

Köszönöm az építő hozzászólást! A lassi nekem így is ízlik, a friss mangó még nem terem a kertünkben (a füge igen, hurrá), a kefír meg majdnem joghurt, nem? Azért remélem megbocsátanak a Lassi Rajongók :)