2008. április 12., szombat

Kiállításmegnyitó - Szentély Galéria

Kaja, pia: Az este alaptematikája a P betű volt: pattogatott kukorica, padlizsánkrém, pirítós, pálinka és puncs (alkoholmentes is) várta a vendégeket. Természetesen az egybegyűltek sok egyéb dzsánkfúdot felhalmoztak, amit aztán győztünk elosztogatni. (2/5)


Társaság:
A kezdeti közepes létszám még alkalmas volt a normális társalgásra, de délután öt felé néhányan már beszorultak a bejárati ajtó és a nappali közötti szűk részre, majd hangosan kiabáltak befelé, hogy aki végzett menjen haza. Ez elég kellemetlen volt a szervezőknek, de néhány pálinka legurítása után a feszültség határozottan enyhült. A gyerekek magaviselet kezdetben egész normális volt, de a hangulat fokozódásával volt néhány csörte, valamint a fenti termekből állatok kezdtek lepotyogni. Többen egyforma ruhába öltöztek és nem átallottak egymás mellé ülni. Ezzel együtt nagyon jó volt az atmoszféra. (4/5)


Beszéd: A buli heve elsodorta a szervezők által tervezett spontán beszédet. Ciki. (0/5).

Hely: Többen kilométereken át keringtek a Zsámbéki medence települései között, mások egyből megtalálták a helyet. (3/5)

Egyéb: Az avatásra még nem kerültek fel a képek, ezért itt mutatunk be néhány kedvcsinálót. A történeti hűség kedvéért elmondandó, hogy a megnyitó december 30.-án volt. Aki pedig jót akar röhögni, olvassa az ingyenpiát.


Nincsenek megjegyzések: