Besokalltam a bolti bourbon vaníliás cukroktól, úgyhogy legyártottam a sajátomat. A vaníliát brutál áron nyomják, valaki vett már ebayen?
Kristálycukrot (kb 6 evőkanál) és egy rúd vaníliát kávédarálóban ledaráltam és csá.
3 megjegyzés:
Névtelen
írta...
Még ennél is jobb, ha kb fél kiló porcukrot beleöntesz egy csatos üvegbe, a vanília rudat 4-5 darabra vágod, beleteszed, lezárod, összerázod, egy hetet vársz és csá...
Én a Culinárisban szoktam vaníliapasztát venni,de az új hobbim miatt arra már nem is merek menni ;-) Ha nagy tételben árulnának valahol,akciósan,akkor én becsatlakoznék. Gyártsunk vaníliáscukrot!!!
3 megjegyzés:
Még ennél is jobb, ha kb fél kiló porcukrot beleöntesz egy csatos üvegbe, a vanília rudat 4-5 darabra vágod, beleteszed, lezárod, összerázod, egy hetet vársz és csá...
De hogy lehet jobb, ha csak a rúd adja az ízt és a darabkák nem keverednek össze a cukorral? (nem volt itthon porcukor egyébként..) :)
Én a Culinárisban szoktam vaníliapasztát venni,de az új hobbim miatt arra már nem is merek menni ;-)
Ha nagy tételben árulnának valahol,akciósan,akkor én becsatlakoznék. Gyártsunk vaníliáscukrot!!!
Megjegyzés küldése