2008. május 6., kedd

Vacsi menü 1.

Nem tudom, mások hogy vannak vele, de amikor nagyritkán vacsorás bulit rendezünk, mindig sokat gondolkodom a menüsoron. Passzoljanak a fogások egymáshoz és a vendégekhez. Legyen zöldség, hús és valami különleges is. Legyen az évszaknak megfelelő. Ha külföldiek jönnek, kapjanak valami magyarosat is. Szóval pár nap kell, mire összeállítom, megveszek mindent, előkészítem és megcsinálom. Amikor pluszba besűrűsödnek a programok is, tisztára cirkuszi tányérpörgetőnek érzem magam .

Angol vendégeinktől a Magyar Nigella megtisztelő címet kaptam múlt hétvégi menüsor miatt. Na jó ebben a kerekded formák és a házipálinka is segítségemre volt, elismerem! :)

Előétel: körözött és zakuszka
Főétel: rómaitálas mustáros csirke sárgarépás mézes kuszkusszal
Desszert: forró brownie vaníliafagyival és eperrel

A főételt lefotóztam, úgyhogy ennek receptjét hamarosan közlöm.

Nincsenek megjegyzések: