2010. december 4., szombat

Csirke körtével és camambert sajttal töltve

Pikkpakk ebéd a múlt hétvégéről.



Hozzávalók:
2 csirkemell
2 karika camambert
1 körte
só, bors, bio ételízesítő
hagyma, fokhagyma, paprika, paradicsom, zeller - ami van otthon

A csirkemelleket elfelez és a legvastagabb részen keresztben elvág, kicsit klopfolóval megütöget. , bors, bio ételízesítő, camambert szeletek, hámozott körteszeletek rá. Felteker, fogpiszkálóval megtűz. Az üvegtálba alá víz, kis fehérbor, zöldségek, alufóliával letakar. Kb. 20 percig párol, majd 20 percig 5 percenként locsolgatva süt, 200 fok körül. Vele sült külön fóliába tekerve a héjas krumpli és a olívával bekent cékla is. A sáfrányos rizs előző napi maradék :)

Nincsenek megjegyzések: