Hozzávalók:
60 dkg bélszín felcsíkozva
mustár
bors
1 fej vöröshagyma vékony csíkokra vágva
60 dkg sampinyon gomba
5 csemege uborka
olaj
só
1 csomag petrezselyemzöld
mustár
ketchup
Worchestershire szósz
1 kis doboz tejföl
Így készült:
A húst a Ház Ura beken mustárral és megszór borssal, majd olajjal felönt és pácol minimum egy napig. Sütés előtt jól felcsíkoz a szálirányra merőlegesen.
Ezután jött a szakácsné :) Egy nagy serpenyőben kevés olajon megpirít a csíkokat, sóz, borsoz, kiszed és pihentet.
A serpenyőben megpirít a felcsíkozott vöröshagyma, majd hozzá a szintén csíkokra vágott gomba és uborka. Összerotty, só, mustár, ketchup, Worchestershire szósz, tejföl hozzá. Összeforr, hús vissza, majd újabb összerotty, petrezselyem ár és már lehet is tálalni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése