Hozzávalók:
4 ek olivaolaj2 ek vaj
10 girizd fokhagyma
2 dl főzőtejszín
2 dl tej
provance-i fűszerkeverék
só, bors
2 bio leveskocka vízben higítva (kb 8 dl zöldségalaplé)
Az olivát felforrósít és rátesz a lisztet, habverővel kavar, amíg kicsit rózsaszínes nem lesz. Ekkor rádob a préselt fokhagyma, jól megkever és lassan, adagonként hozzá a tej. Ha sima az elegy, mehet bele a tejszín és az alaplé. Só, bors, fűszerek, jól összerottyant, krutonnal tálal.
1 megjegyzés:
Elnézést, hogy itt zavarlak, de nem találtam más jellegű elérhetőségedet.
Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.
Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni bejegyzésedet, akkor a blogodra fog eljutni. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.
Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, írj az info[kukac]miner[pont]hu ímél-címre.
Miner.hu
Megjegyzés küldése