2008. június 5., csütörtök

Tejszínes mustáros halszeletek hagymaágyon

Elég sok hümm meg nyamm hangzott el pozitív értelemben, még az itália vacsoravendégeink (köztük Gennaro, aki ráadásul született tengerparti legény) is gratuláltak, úgyhogy közzé teszem, hogy Ti is arathassatok! Sárgarépás, petrezselymes basmati rízzsel tálaltam és egy lenmagos kínai kel salit csináltam hozzá.



Hozzávalók:
mélyhűtött tengeri halfilé
2 vöröshagyma
só, bio zöldségkeverék, currypor, bazsalikom, cayenne bors
2 dl tejszín+mustár

A hagymát nagyon vékonyra felszel, olivával kikent tepsiben elterít.
A halszeleteket a fenti fűszerkeverékkel mindkét oldalán megszór, majd a mustáros tejszínnel mindkét oldalon beken.
20 percet süt fólia alatt 150 fokon, majd még kb. 15 percet fedetlenül.

Nincsenek megjegyzések: