Ráadásul maradt egy nagy adag, már csak még ételfestéket kell vennem. Szóval emitt egy só-liszt gyurma recept, csak kicsit elasztikusabb. Innen származik egyébként, a dobozon más recept van.
Hozzávalók:
2 bögre liszt
2 bögre meleg víz
1 bögre finom só
2 evőkanál olaj
1 evőkanál cream of tartar
A hozzávalókat össze kell keverni és addig főzni alacsony lángon, amíg a gyurma szépen el nem válik az edény falától. Miután kihűlt, lehet színezni, sőt illóolajjal illatosítani is.
3 megjegyzés:
juj ez izgi és ez a gyurma is jól átmegy a polipon? mert eddig nekünk csak a frisch playdoh vált be hozzá. és ez a cream of tartar akkor nem por ugye?
Szija, képzeld, por....én is meglepődtem...A mini lyukakon nem próbáltuk még áttuszkolni, de a formákkal működik.
Jelentem kislyukakon tesztelve: kitűnően vizsgázott. Közben elkészült a narancssárga, kék és zöld vörzsiön is.
Megjegyzés küldése