2011. május 9., hétfő

Zöldspárgás mentás rántotta

Gyors vasárnapi reggelink, mely frittatanak indult, de leszerelhetetlenfoggantyús serpenyőnket nem engedte be az uram a sütőbe, úgyhogy rántottát kapott. Ilyenkor májusban simán el tudnék élni zöldspárgán. Ti?




Hozzávalók:
1 csomag zöldspárga
6 tojás
pár mentalevél
só és bors

A spárga eltör, ahol adja magát, felkockáz, vajon pár percig pirít. Tojások felver, spárgára dob, pár szem mentalevél apróra tépkedve hozzá, majd só és bors.

2 megjegyzés:

soesbors írta...

ja, most jutott eszembe, hogy pár kocka brie sajtot is tettem bele a végén :)

Tóth Gréta írta...

Szia Emese, itt épp frittata van, tettem bele még újkrumplit, újhagymát és egy kis sonkát is a sprága mellé - OMG! Láttam Rozit a hétvégén, gyögyörűűű! Üdv, a hárommal alatti szomszéd (Ági)
Spárga rulez!